2015. május 15., péntek

Chapter 17. - Az ördög nem jár egyedül

~Eleanor Calder szemszöge~
Az a kis cafka a fél életemet nem akarja még ellopni, mert komolyan mondom, mintha arra készülne. Bár most büszke vagyok magamra, hogy megsirattam hisz eljátszani azt, hogy még Dani a legjobb barátnőm jó ötletet volt, mert szegény kicsi lány összetört amikor megtudta, hogy újdonsült legjobb barátnője az legjobb barátnőm volt. Szóval büszke vagyok magamra szenvedjen csak a kis drága!
Igen Danielle a legjobb barátnőm volt, mert cserben hagytam szegényt amikor Liammel szakított, de szakítottak így a barátságunk a süllyesztőbe ment. Új legjobb barátnőm Sophia Smith na Ő jobban illik Liamhez. Danielle ugyanolyan kis cafka, mint Hannah sőt Perrie se különb azt nem értem, hogy Perrie és Zayn miért nem szakítottak még hisz nem illenek össze. Bár Perrievel is egy ideig jóba voltam csak aztán rájöttem, hogy túl kedves meg minden és Ő meg rájött én milyen vagyok így inkább kerülöm, de úgy látom Perrie és Danielle jól megtalálták egymást sőt már Hannah is benne van a csapatba.
-El? - térített vissza a jelenbe Louis hangja. -Mi folyik körülötted?
Most jöjjön egy jó nagy hazugság amit Louis azonnal elhisz, mert megbízik bennem és szeret ahogy én is szeretem Őt csak nem bízok meg benne.
-Danival összevesztünk és kiakartam vele békülni, de nem sikerült - mondtam szomorúan. -De talán amíg Rómába leszünk kibékülünk hisz Ő is jön.
-Rómába mentek? - kérdezi meglepődve. Ja neki még nem is mondtam.
-Igen fotózásra kell mennem egy pár hónapig tartóra, mert fotósorozatok készülnek rólunk - mondtam izgatottan.
-Örülök, hogy örülsz, de szörnyen fogsz hiányozni - húz közelebb magához.
-Tudom nekem is hiányozni fogsz - mondtam és egy csókot nyomtam az ajkaira.
-És min vesztettek össze Danival? - húzódott el.
-Már nem nagyon emlékszem régen volt - gondolkoztam el pedig nagyon is jól tudtam.
-Remélem kibékültek hisz legjobb barátnők voltatok - mondta mosolyogva Louis.
-Én is remélem - mosolyogtam rá.
Összekulcsolt kezekkel sétáltunk be a nappaliba a többiekhez. A nappaliba mindenki olyan aki számomra fontos jelen volt szóval Liam, Sophia, Zayn, Niall és Harry na meg Hannah idegesítő kis porontya. Utálom ezt a kis porontyot, mert Ő is segédkezik az anyjának, hogy elvegye tőlem Louist sőt ez a kis törpe a jelenlétével megváltoztatja Louist és Ő utána csak a lányával lesz elfoglalva. Idegesítő kis fattyú!
Leültünk a kanapéra a Sophiam páros mellé amikor hirtelen Emma jelent meg előttem és a kezeit a combomra tette. Remek csupa kosz lesz  gatyám!
-Azt akarja vedd az öledbe - mondta Niall.
-Na gyere szépség - mondtam és felültettem az ölembe.
Emma az ölembe elhelyezkedett, de nem maradt nyugton és tovább vándorolt Louishoz. Hála az égnek! Louisnál viszont egész végig el volt és már megint Louis teljesen elfelejtette, hogy itt vagyok csak a kis ízével törődött.
A kis cafka lánya kézről kézre járt és minden fiú csak vele foglalkozott. Komolyan nem értem Őket! Főképp Harryt hisz utálta Hannaht erre hirtelen a fattyával játszik és megbékélt vele tiszta ostoba.  Aztán ott van Niall aki csak csorgatja a nyálát Emma és Hannah után a kis ír fiú irigykedik Louisra annyira idióta! Mondjuk, ha idiótákról beszélünk az első helyen Zayn áll hisz én már rég ott hagytam volna Perriet erre megkéri a kezét pedig szemmel látható, hogy Perrie csak kihasználja Zaynt. Liam okos volt, mert Ő dobta a másik szajhát, de most úgy viselkedik, mint a filmekbe a nyálas apuka. Fúj! Az egész banda egy nyálas apuka lett és undorító ahogy megbíznak ennyire Hannahba nem is ismerek rájuk.
Sophiara pillantottam és már Ő is a kis kölökkel játszott. Na remek már egy ép eszű lény sincs ebbe a házba.
Elővettem a telefonomat és kikerestem egy ép eszű ember telefonszámát és a konyhába mentem a telefonnal a kezembe. Amire felvette már a konyhapultnak dőlve álltam.
-Neked nem a pasiddal kéne törődnöd? - kérdezte nevetve.
-Neked nem a pasim exével kéne lenned? - kérdezem vissza.
-Jogos kérdés - nevetett. -Na,de komolyan mi van? Hannah bekavart?
-Nem most kivételesen Ő az emeleten van a másik kettővel, de az a kis fattyú igen - morogtam.
-Ej El egy 2 évest nem tudsz legyőzni ez szégyen - nevetett Max.
-Ez nem vicces! Ez komoly dolog. Ahányszor Louis közelébe van a kis kölök Ő teljesen megváltozik és velem nem is foglalkozik Ő se és a többiek se - forgattam meg a szemeit amit persze Ő nem láthatott.
-Szülj gyereket - mondta teli szájjal. Már megint mit zabál? [írói megj.:épp csokit ettem amikor ezt írtam :D]
-Hülye vagy? És hízzak meg? Egy kutyának több esze van, mint egy gyereknek! Nekem sose kell gyerek - morogtam.
-Pedig csak azzal foghatod meg a szerelmed, ha bejelented, hogy terhes vagy tőle és akkor a tenyeredből fog enni sőt lehet meg is kéri a kezed - magyarázta Max. Végülis nem is rossz ötlet, de nem akarok terhes lenni az nem én vagyok sőt ott a többi macera. Egy gyerek első éveibe eszik, alszik és rengeteg sír. Emiatt utálom a gyerekeket!
-Tudod mit Max majd este találkozunk - mondtam egy kis idő után. -Szia!
A hívás megszakadt. Szeretek Maxel beszélni, de néha már idegesít a hülye ötleteivel. Jó most nem mondott hülyeséget. Vagyis, de hisz én nem akarok sose gyereket, mert utálom a nyálzó gépeket! Bár a színházi képességem az egekbe van. Talán menne nekem a játék.
Épp mentem volna vissza a nappaliba amikor az ajtóba megtorpantam, mert az ajtó félfának támaszkodva állt a fekete hajú srác akit csak úgy hívunk, hogy Zayn.
-Emma nem fattyú! És ezt Louis tudja, hogy te sose akarsz gyereket hisz Ő él hal értük? És ne tagadj semmit Eleanor eleget hallottam - mondta szemrehányóan.
-Ez nem a te dolgod Zayn! Most nem akarok még - morogtam.
-Nem te mondtad előbb, hogy neked sose kell gyerek? De te mondtad! És most ne jöjj nekem azzal, hogy MOST nem kell, mert nem veszem be csak kihátrálsz, de most eleget hallottam ahhoz, hogy rájöjjek, hogy csak kábítod Louist - mondta.
-Na, mert Perrie téged nem kábít? Egy olcsó kurva a barátnőd! Ja bocs a jegyesed - vágtam rá idegesen mire egy kezet éreztem az arcomon.
-Perriet ne keverd bele a piszkos ügyeidbe! Különben is a fő szajha te vagy ebbe a házba - morogta.
-Még egyszer megütsz rosszul jársz Zaynie - vigyorogtam rá, mert már a fejembe kiterveltem, hogy hogyan is járatnám le.
-Nem félek tőled!
-Pedig kéne - mosolyogtam rá. -Na, de mentem drága.
Kikerültem és visszaindultam a nappaliba a többiekhez. Meglepődtem, hogy a kis fattyú nem volt a szobába viszont a három kis összenőtt társaság is letotyogott hozzánk. Persze Lexy is ott volt aki Harry és Niall között ült néma csendben és bámult ki a fejéből. Szegény lány már kezdem sajnálni, de örülhet megszabadítottam egy hamis baráttól Hannahtól.
Beleültem Louis ölébe és egy csókot intettem édes ajkaira miközben belépett a nappaliba Zayn is utánam aki rossz szemmel méregetett engem. Nem az én hibám, hogy hallgatózott, ha nem tette volna nem lenne baja!
Louis belecsókolt a nyakamba mire kuncogva fordultam felé.
-Hol a kis törpe? - kérdeztem mosolyogva.
-Alszik - mondta mosolyogva.
Hurrá.
-Akkor majd, ha föl kell az enyém lesz - mondtam mosolyogva.
-Hé asszonyom nem lophatja el a lányom - mosolygott Louis.
-Uram eszembe sincs csak kölcsön venném - nevettem, mert elkezdett csikizni.
Louis a karjaiba emelt menyasszony fogásba és szaladva futott fel az emeleten és rögtön a szobájába futott velem. Ott ledobott az ágyra és felém kerekedett. Csak bámultam bele a kék íriszeibe és csak mosolyogtam rá. Na ez már jobban tetszik!
-Alig várom a közös gyerekeinket - puszilja meg az orrom.
Én nem, de alig várom, hogy összeházasodjunk.
-Én is - mosolygok rá és megfogtam a pólóját, hogy jobban magamra húzzam. -Elkezdhetnénk a baba projektet.
-Nem most - húzódott el és felült az ágyra mire én is fel ültem és hátulról átöleltem. -Még túl korai és még Emma is kicsi így elég egy!
Kit érdekel Emma? Engem nem! Bár gyereket se akarok, de amiről Louis nem tud...
-Megértelek baby - csókoltam meg a nyakát.
-Ezért is szeretlek - fordul felém és hosszadalmasan és szenvedélyesen megcsókolt.
-Én is szeretlek - mondtam mosolyogva amikor elhúzódtunk.


~Perrie Edwards szemszöge~
Emlékszem amikor összejöttem Zaynel és bekerültem a fiúkhoz akkor még Danielle - aki mára már a legjobb barátnőm - élete szerelmével volt együtt Liam Paynel. Persze az elején valahogy nem voltunk annyira jóba hisz Dani mindig Eleanorral volt és engem meg mindig kihagytak mindenből. Aztán a Payzer párosnak vége lett és akkor én segítettem át Danit a nehéz időszakon, mert drága kis Eleanorunk szó szerint leszarta mi van vele. Akkor lettünk Danival legeslegjobb barátnők és azóta csak benne bíztam meg, de ez megint változott hisz most már Hannah is közénk tartozik. És persze Lexy is amint visszaáll neki minden kép a fejébe.
Viszont az a tudat, hogy az egyik legjobb barátnőm elmegy hónapokra megrémiszt ahogy Hannaht is. Dani az aki tartja bennünk a lelket a legrosszabb időkbe is Ő az aki segít nekünk mindig és most elmegy. Pedig most neki terveznie kéne az esküvőm hisz ahhoz nagyon ért. Most rám hárul minden felelősség hisz nem csak magamba kell tartanom a lelket, hanem egy nálam törékenyebb emberbe is aki nem más, mint Hannah Walker. Képes leszek rá? Nem, mert ehhez Dani ért, de Ő nem lesz itt!
-Pezz - lökött meg Hannah kuncogva és leestem a kanapéról. -Bocsi.
-Mi van? - állok fel mosolyogva.
-A lovagod azt üzenni menj ki a kertbe beszélni akar veled - mondta mosolyogva végig a mondanivalót. -Ha az esküvőről lesz szó kérek híreket.
-Nyugi mindent elmondok - mosolyogtam rá.
-Én is - kapálózott Dani. 
-Úristen te is kapsz információt - kuncogtam.
Elindultam az ajtó felé ami a kert hátuljába visz ott ült a hintaágyba az én jegyesem. Oda tipegtem hozzá és váratlanul leültem mellé mosolyogva.
-Mi az? - dőltem neki a vállának. -Ugye nem mondod le az esküvőt?
-Isten ments! - mondta mosolyogva. -Csak el kell mondanom valamit amiről senkinek nem beszélhetsz főleg Hannahnak!
-Megijesztesz Zayn mi van? - fordultam felé.
-Eleanor... Max... ők... - dadogott.
-Együtt vannak? Az képtelenség hisz Max Hannahval van és Eleanor meg Louissal - mondtam a fejemet rázva.
-Nem nincsenek együtt csak... hát tudod olyan, mintha terveznének valamit ami rossz - mondta komoly arccal.
-Rossz? Mit? Mi van? - kérdeztem.
-Eleanor fattyúnak nevezte Emmát - bökte ki mire én nekem leesett. Eleanor utálja Emmát! Képek peregtek le előttem ahol Eleanor próbálja elkerülni Emma érintését és közeledését miközben az arcán egy tipikus Eleanor fintor ült. -És sose akar gyereket és olyan furcsán beszélgettek Maxxal telefonon, mintha valamit titkolnának valami rosszat.
-Eleanor tönkre akarja tenni Hannah - esett le az egész történet. Nem is vagyok én ennyire szőke! -És Max meg a legjobb barátja így Ő is segít neki.
-Miért akarná tönkre tenni? - értetlenkedett a lovagom. Tetszik ez a becenév amit Hannah mondott.
-Nem világos? Amióta Hannah felbukkant Emmával azóta Louis és Eleanor keveset vannak együtt és emiatt utálja Eleanor Hannaht így tönkre akarja tenni Őt is meg Emmát is.
-Basszus - kapott a szájához. -Hannah tudja?
-Fogalmam sincs mi tud Hannah hisz titkolózik - mondtam.
-Sose kedveltem Eleanort - morogta.
-Üdv a klubba édes - dőltem a mellkasára. -Mondott még valamit?
-Nem - mondta, de láttam kicsit elgondolkozik és ahelyett, hogy elmondta volna min gondolkozik megcsókolt. -Szeretlek Perrie Edwards!
-Szeretlek  Zain Jawadd Malik - mosolyogtam rá. -És nem sokára  a férjem leszel.
-Te meg a feleségem - mosolyog rám.
-Ez hihetetlen - ült fel mosolyogva. -Nem sokára összekötjük az életünket.
-És családot alapítunk - mondta büszkén.
-Héhéhé kis apám álljunk meg - kuncogtam mire értetlenül nézett. -Ne érts félre szeretnék gyereket, de előbb éljük a házas életünket egy kicsit ne szaladjunk előre, mint Louis.
-Bocsánat főnök asszony - kuncogott. Újra közeledett felém és ismét megcsókolt, de most már sokkal szenvedélyesebben. Leterített a hintaágyra és csak csókolóztunk vadul, kiéhezve.
Már a nyakamnál járt amikor egy kuncogó hangot hallatunk. Emma állt a hintaágy előtt teljesen ledöbbenve, hogy mi mit is csinálunk, de az arcán ott volt az a jellegzetes Tomlinson huncut mosoly. Szóval mi most mit is csináltunk Zaynnel? Vagyis mit is akartunk csinálni? Hogy magyarázzuk el egy két évesnek? A csúnya fekete maci bekergette a málnásba a gyönyörű szőke macit. Nem rossz.
-Emma mit keresel itt? Nem aludnod kéne? Ki vett ki a kis ágyból? - guggolt le Zayn Emma elé mire Emma megfogta az orrát mosolyogva.
-Atya - motyogta a kislány mosolyogva. Más néven apa, ha valaki nem értené.
-Üdvözlöm az atyádat - forgatta meg a szemét Zayn.
Én is leguggoltam Emma elé és a kis apró kislány egyik kezét Zayn nyakára a másikat az én nyakamra tette és megölelt minket. Hogy lehet egy ekkora kislányba ennyi szeretett?
-Szeret - motyogta halkan bólintva.
-Igen Emma szeretünk téged - mosolyogtam rá.
Emma a lovagomra - tetszetős becenév - és rám mutatott mosolyogva.
-Igen Emma mi szeretjük egymást - értette meg elsőnek Zayn mosolyogva mire Emma helyeselve bólintott.
Emma hátra dobta a lófarkát aztán hátat fordítva nekünk visszament a házba.
-Okés ezt kitől tanulta? - kuncogtam.
-Tomlinson - mosolygott Zayn és magához húzott.
Hátradőltem Zayn mellkasára és csak figyeltem a távolodó kis Tomlinson járását. Annyira ügyetlenül jár-kel még, de akkor is próbál úgy menni, mint a nagyok. Azt hiszem tinédzserkorába lesz sok baja Louisnak Emmával, de semmi komoly csak a tipikus apa-lánya viták lesznek elkerülhetetlenek.
Élveztem a jó időt - ami már nem sokáig marad így - Zayn mellkasán és csak a mi jövőnkön gondolkoztunk. És aztán eszembe jutott Eleanor és Max akik Hannah életét akarják tönkretenni. Nem értem Hannaht miért ilyen titoktartós sokkal jobb lenne, ha kiöntené a lelkét és segítenénk neki erre Ő csak magába hagyja. Ha ez így marad tovább akkor a két ördög - legkedvesebb szó amit rájuk tudok mondani - tönkre fogják tenni lelkileg már biztos, de testileg is. Főleg Max annak a  férfinak még a szeme se áll jól.
Hirtelen elkezdett zuhogni az eső.
-Be kéne mennünk - álltam fel a kényelmes kanapémról amit Zayn mellkasának hívok.
Zayn is felállt és közel húzott magához.
-Jól nézel ki csurom vizesen - mosolyog rám.
-Te már kevésbé - kuncogtam.
-Ez gonosz volt - mondta és hirtelen az esőbe a szánk összeért.
Itt a hátsó kertbe a zuhogó esőbe megcsókolt és ez életem legjobb csókja. Amikor elváltak az ajkain kezeimmel végig simítottam vizes arcát és csak mosolyogtam rá. Homlokát a homlokomnak döntötte és csak úgy álltunk ott vizesen, mint valami ázott verebek.
-Szeretlek - mosolygok rá.
-Én is szeretlek lefolyt szemfestékkel, vizes hajjal és még hisztisen is - mosolyog rám.
-Most az esküdből idéztél? - kérdeztem nevetve.
-Nem - mondta. -Az esküm más lesz hidd el neked azon is elfog folyni a szemfestéked.
-Hallottál már a víz álló sminkről? - mosolygok rá.
-Hallottad már, hogy smink nélkül is jól nézel ki? - puszilja meg az orrom hegyét.
-Azt kötve hiszem - mondtam mosolyogva.
-Pedig hidd el - mondta és újra megcsókolt.
Csókunk levegő hiány miatt most is kudarcba fulladt, de amire elváltak ajkaink nevetve terítette rám a pulcsiját és húzott be a házba. Amikor beértünk a házba állt a bál. Alig értettem mit kiabál mindenki, mert mindenki kiabált így érteni se lehetett, hogy mit kiabálnak. Zayn felé fordultam aki szintén értetlenkedve nézte a nappaliba csődült embereket. Hirtelen észrevettem, hogy a nappali közepén, ha jól látom Dani és Sophia verekszik. Húh ezekbe mi ütött? És akkor fogtam fel, hogy mindenki nekik kiabálnak miközben próbálják Őket lefogni sikertelenül. Főleg, hogy Louis már csak ült a fotelbe és fogdosta az ágyékát gondolom valaki eltalálta pont ott.
Perrie Edwards vedd elő a hangod!
-Mi a fene folyik itt? - sikítottam olyan hangosan, hogy mindenki abbahagyta amit eddig csinált és rám kapta a tekintettét. -Okés csend van most már elmagyarázhatjátok.
-Történt egy kis félre értés - jött oda Hannah mellém.
-Micsoda? - kérdeztem.
-Felelsz, vagy merszeztünk  - kezdte el Harry és most próbáltam nem arra gondolni, hogy megint kihagytak a játékból inkább próbáltam Harryre figyelni. -És Dani mert és én azt kértem tőle csókolja meg azt a fiút aki közel áll hozzá és Liamet csókolta meg amin Sophia kiakadt és neki esett.
-És valaki eltalálta a varázspálcám - szomorkodott Louis.
-És Emma előtt? Vagy Ő hol van? - kérdeztem rá, mert a kis töpörtyű bejött a házba miután kint lerendezett minket.
Amikor viszont kiejtettem a nevét előbukkant a fotel mögül.
-Bu - mosolygott édesen apjára hozva a frászt.
-Emma - sikoltott Louis mire ölébe tette a kislányát persze óvatosan nehogy lánya is beletérdeljen a "varázspálcájába".
-Szóval egy gyerek előtt veszekedtetek, verekedtettek - elemezte Zayn. -Szép.
-Sajnálom Emma - fordult Dani Emma felé.
-Sajnálom Emma, hogy nem öltem meg ezt a... - fordult Sophia is Emma felé, de mielőtt befejezte volna közbe szóltam.
-Sophia! - kiáltottam rá.
-Bocsi csak nem bírom elviselni ahogy még mindig nyomul a pasimra - morogta Soph.
-Nem... - kezdte volna el Dani. -Tudod mit nem érdekel inkább örülök, hogy egy ideig nem látom a képed!
Amikor befejezte felrohant az emeletre. Nem rohantam se én, se Hannah utána, mert most egyedüllétre van szüksége, hogy átgondoljon mindent. Még hazudni se tud Dani, mert igaza volt Sophianak próbál Liam közelébe lenni, mert még mindig szereti. Liam felé néztem aki a lépcsőt bámulta ahol előbb rohant fel Dani. Talán Liam is érez valamit iránta? Egy csók mindent megtud változtatni.
-Játszunk még? - kérdezte egy kis csend után Harry.
-Hogy még egyszer verekedés legyen? Nem! - mondta Liam és felrontott az emeletre.
-Liam - futott utána Sophia kétségbe eseten.
-Szeretem a csaj bunyót - mosolygott Harry.
-Én tudod mit szeretek? - tettem a kezem Harry vállára mire kíváncsian nézett rám. -Azt a játékot ahol Harold Edwards Stylesnak adunk pofont!
-Ez gonosz volt - mondta durcásan Harry és levágta magát a kanapéra.
-Akkor filmet nézünk - mondta Hannah és leült a fotel elé ahol Louis és Emma ült.
-Mit? - kérdeztem és mi is leültünk Zaynnel.
-Life as we know it - mosolygott tovább mire mindegyik fiú felhorkantott. -Olyan édes a kisbaba van benne bár Emmánál nincs cukibb.
-Van benne perverz jelenet? - kérdezte perverz mosollyal Harry.
-Hát a két főszereplő egymásnak fog esni... - kezdte Hannah elgondolkozva.
-Nézzük - kiabálta Niall, Louis, Harry és az én Zayn macim.
Nevetve betettem a filmet és utána elhelyezkedtem Zayn ölébe. És elkezdődött az esti film nézés a vita után! Mondhatjuk, hogy a vihar tovább állt amíg Sophia újra el nem kezdi, vagy meg nem érkezik maga az ördög aki Eleanor Calder és hű pincsi kutyája Max Hurd.  Pedig azt hittem, hogy Sophia rendes mekkorát tévedtem...


Sziasztok drágáim!<3
Na eljött a várva várt rész viszonylag elég  korán. Ugye? Vagy késtem? Á én sose kések *haj hátradobás* :))
Remélem túléltétek ezt a szörnyen hosszú hetet. Nem titok már elkezdtem a következő részek történését viszont azt nem tudom mikor tudom kitenni mivel jövőhéten csak 4 napot megyünk suliba, de mind a 4 nap lesz valamilyen dolgozat szóval ja a jövőhét az a sátáni hetem.:/ Csak legyek már túl rajta! Viszont ígérem igyekszem a résszel és most hétvégén - esténként - próbálok mindig kicsit írni. És egy díjjal is elmaradásba vagyok, de ígérem hamarosan azt is kiteszem.:))
Ha tetszett a rész pipáld! Vagy amit én szeretek kommentálj!:))
Majd még találkozunk remélem nem sokára!

4 megjegyzés:

  1. Szia! :)
    Jó rész lett, de láttam egy nagyon nagy hibát! Zayn - nek ez a neve; Zayn Jawaad Malik, nem pedig Jawaidd Zain Malik....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)
      Köszönöm szépen a kommented.:))
      Basszus...basszus...basszus...basszus...basszus.... tényleg:O Gyorsan át kell írnom!

      Törlés
  2. Huu vegig olvastam ugye a dij miatt, amit kaptam toled.:3 Hat nagyon tetszik, szereztel egy uj olvasot.:3 Alig varom a kovetkezo reszt, siess! *-*
    Koszonom a dijat, amint lesz idom, kiteszem! :)
    Xx, Jess

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik, de még memnyire örülök neki.:)) Ígérem siettek a résszrl csak előbb legyünk túl a jövőhéten.
      Az érzés kölcsönös én várom a Mad Worldbeva részt és te várod itt a részt:))
      Szívesen megérdemled!:))

      Törlés