2015. május 4., hétfő

Különleges díj

Sziasztok édeseim!:)
Résszel most nem szolgálok, mert most volt és még csak a felénél se tartok. Vagy tartok a felénél? Fene tudja tegnap este írtam utoljára! Viszont ez a blog attól különleges, hogy akinek elküldöm annak el kell olvasnia a blogomat ahogy nekem is el kell olvasnom a blogját akitől kaptam. Szóval én is olvastam vele egy fantasztikus blogot(jó nem olvastam, mert akitől kaptam annak a blogját olvasom már szóval ja), de akkor is ez jó lehetőség arra, hogy különböző fajta blogokat ismerj meg és talán abba bele is szeretsz.

Szabálykönyv: 
  • Köszönd meg a díjat, és tedd ki kitől kaptad.
  • Olvasd el annak a blogját, akitől a díjat kaptad.
  • Írj 12 dolgot annak a blogjáról, akitől a díjat kaptad (térj ki a szereplőkre, a szokásaikra stb.. nem írhatod azt, amit ő írt a sajátjáról).
  • Írj 12 dolgot a saját blogodról.
  • Válaszolj 12 kérdésre.
  • Tegyél fel 12 kérdést a saját blogoddal kapcsolatban.
  • Kommentálj annak a blogjára, akitől kaptad, legalább 1 fejezethez (vagy akármihez), akitől kaptad, ugyanis mindenkinek jól esik a visszajelzés, ez lehet kritika, véleményezés, vagy az esetleg tetszésed kifejezése. A lényeg, hogy építő legyen!
  • Cseréljetek linket is! Rakd ki azt, akitől kaptad, és írj neki, hogy ő is rakjon ki téged. 
  • Küld tovább legalább 12 embernek a díjat. 
  • Ha beszállsz ebbe a "díjrendszerbe" kérlek ez a link mindig mutasson erre a linkre, hogy aki esetleg nem érti mi is ez, az is tudjon tájékozódni.
Nagyon szépen köszönöm Petra asszonyomnak, hogy ma meglepett ezzel a különleges díjjal!:) Imádlak asszony!:))<3
12 dolog a blogjáról[Ismeretlen Világsztár c. blogja]: 
  1. Ez egy számomra különleges blog, mert nem az a dúl a love féleségű sztori.
  2. Ez a blog elsőnek azért tetszett meg, mert a régi Disney mesékre emlékeztet. Tudjátok a Hannah Montana na ebbe a blogba is a szereplőnek két élete van.
  3. Teljesen kiszámíthatatlan, mert szerintem senki se szereti s kiszámítható részeket na, de ebbe a blogba nincs ilyen.
  4. Ha egyszer elkezded olvasni rátapadsz a képernyőre és addig olvasod amíg a végére nem érsz.
  5. Rajongói táborok alakulnak ki a történetbe. [Zissy/Zina, Hissy/Hina]
  6. Hosszú részek és nincsenek összecsapva.
  7. Igazságok amik szépen lassan a felszínre kerülnek.
  8. Egy kutya akit Barcenek hívnak és a kutyának is van egy szép története.:3
  9. A szerelmi háromszögbe bekerül két felesleg akik semmire se jók. [Itt gondolok Ericre és Nataliera]
  10. Váratlanul megjelenő báty akinek szintén van egy története.
  11. És ne feledjük el, hogy a bátyónak is két élete van amiről szintén senki se tud semmit csak a húg. 
  12. A folytonos lebukási veszélyek amikor már a falat kaparod, hogy basszus bukjon már le és akkor döbbensz rá, hogy még messze a lebukása.

12 dolog a saját blogomról:
  1. Ez egy Louis Tomlinson fanficition bár szerintem a címből rájöttél.
  2. Ez a blog Louis régi barátnőjéről szól Hannah Walkerről és amihez keveredik még egy kis gyerek is.
  3. Az első évadba arról is szó van, hogy Louis hogyan válik érett felnőtté - sehogy -, és hogy hogyan változik át apává.
  4. A történet elején történik egy kisebb pisis gond.
  5. Hannah rengeteg minden dolgot tart magába azért, hogy megvédje a lányát és a szeretteit. 
  6. A történetbe Hannahnak van egy legjobb barátnője Lexy aki megsérül és nem fog emlékezni Hannahrá.
  7. Hannah nem akart elmenni a koncertre, hogy a lány megismerje az apját.
  8. A történetbe megjelenik Max Hurd is Eleanor Calder legjobb barátja.
  9.  Emma Tomlinsonnak hívják Hannah és Louis közös gyermekét.
  10. Hannah próbálja az érzéseit Louis iránt mélyre ásni.
  11. Minden részbe csöppentek egy kis humort, mert humor nélkül mit ér egy blog. Nevetni egészséges.
  12. Harry Styles az elején megveti Hannaht, de később rájön, hogy csak a lánya érdekét nézi.
12 válaszom: 

1. Mit gondolsz erről a szerelmi háromszögről?  - Ha Ninát és Sissyt külön vesszük akkor az szerelmi sokszög.:D De igazság szerint nekem tetszik, mert szerintem ez IS teszi különlegessé, mert igazából a titkolózás teszi még különlegessé.
2. Szerinted Nina/Sisi Harryt vagy Zaynt választja vagy egyiküket sem? - Szerintem Zaynt válasza és ezt nem azért mondom, mert én Zissy/Zina rajongó vagyok, hanem azért, mert Zayn iránt táplál érzelmeket és Harryhez csak vonzódik érzelem nélkül.
3. Mit gondolsz Eleanor jó barátnője Ninának? - Igen mondhatni annak is. Bár szerintem Sissynek jobb barátnője hisz vele többet van. :D Jó ez poén volt nevessetek!
4. Te mit tennél ha Sisi helyében lennél? És ha Nináéban? (A kialakult helyzetek miatt kérdezem külön-külön..) - Sissy/Nina már van annyira jóba a fiúkkal, hogy rájuk bízza a titkát és különben is már csak három fiú nem tudja az igazat. Én Sissy helyébe már az elején elmondtam volna Zaynnek amikor Zayn és Nina csókolózott, mert ha Zayn képes volt rámászni Ninára akkor elfogadja mindkét énjét. Nem könnyű megbízni valakibe, de Ők már vannak olyan jó viszonyba, hogy megtudják az igazat.
5. Mire gondolsz Peter mit tett, hogy Nina/Sisi nem tekinti már testvérének? - Ezen még nem gondolkoztam. Igazából elsőnek arra gondoltam, hogy magára hagyta Ninát akkor amikor meghalt a gyereke, de ez hülyeség, mert akkor MÁR nem tartották a kapcsolatot. Nem tudom igazából, de biztos köze van ahhoz, hogy Sissy/Nina régen is vagdosta magát.
6. Szerinted mi lehet Sisi/Nina múltja? - Mint az előző kérdést erre se tudom biztosra a választ. Igazából, vagy én nem emlékszek rá, vagy tényleg nem volt szó még Nina apjáról. Ha nem volt róla szó akkor szerintem köze van az apjához.
7. Mi a véleményed a Design-nal kapcsolatban? - Olyan Sissy/Nina a fejléc. Jó ott van a két férfi is, de akkor is a fejléc is olyan titokzatos olyan más.
8. Melyik fiú szimpatikus neked a történet által? - Zissy!!!!!!!!!!!! Zina!!!!!!!!!!!! Válaszoltam a kérdésre? :D
9. Te bírtad Ericet? - Igen én halálosan szerelmes voltam Ericbe.... ja amúgy mégse.:P Nem, mert tudtam, hogy nem jó alak, mert a jó alak Zaynie.
10. Kinek szurkolsz? Harrynek vagy Zaynek? - Most komolyan újra kiáltsak fel, mint a 8.kérdésnél? Zaynie bébinek szurkolok.:3
11. Szerinted Sisi valamikor lebukik a fiúk előtt? - Én nagyon remélem, de Niall előtt bukjon le, mert Niall volt az elején a nagyon kíváncsi fáncsi.
12. Ha igen mikor, miért? - Mert miért ne? Egyszer úgyis le kell buknia így jobb előbb, mint később. Amúgy úgy képzeltem el a lebukását, hogy épp fürdik és az egyik fiú jelen esetbe Zaynel képzeltem el benyit a fürdőszobába és meglátja Sissyt maszk nélkül és paróka nélkül. És akkor Zayn "Úristen bocsi" és Sissy meg "Kopogni nem tudtál volna?" persze szitkozódik Sissy és próbálja valamit az arcára tenni, de sikertelenül. Aztán lemerül a víz alá és Zayn felé hajol aztán a kihúzza és megcsókolja.:3
12 kérdésem:
  1. Mit gondolsz Hannahról?
  2. Mit gondolsz Louisról?
    3.Szerinted Eleanor mit tervezz még Hannah ellen?
    4.Szerinted mi lesz Lexy sorsa a történetbe?
  3. Ki fogja elsőnek megtudni Hannah titkait? 
  4. Milyen kalandokat tudsz még elképzelni Emmával és Louissal?
  5. Danielle&Liam vagy Sophia&Liam? Miért?
  6. Szerinted Louis érez még valamit Hannah iránt?
  7. Szerinted, ha meg is sérül valaki akkor kik fognak megsérülni?(lelkileg és érzelmileg)
  8. Szerinted mikor jön rá Louis, hogy Eleanor valójában milyen?
  9. Mi lesz Max sorsa szerinted a történetbe?
  10. Mit fog tenni Hannahval Max?
  11. Ki az a szereplő aki nélkül nem lenne ugyanaz a történet? Ki hiányozna neked?
  12. Mi a jelentősége a pisis kanapénak? (ez jó kérdés kíváncsi vagyok:D)
Akiknek küldöm:

6 megjegyzés:

  1. Köszönöm a díjat. Bár nem tudtam sokat "kezdeni vele", mert nem olvasok igazán blogokat, azért köszönöm. A designed nagyon tetszik, szép a fejléc és külön öröm, hogy valaki még belevonja Hannah-t egy blogba. x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen megérdemled a díjat.:) Igaz, hogy nem rég kezdtem el a Dirtbag c. blogod, de imádom szóval az mindenképpen megérdemel egy díjat.:P
      Nem könnyű ez a blog díj, de figyelem felkeltő és mások is rátalálhatnak a blogodra szerintem attól, mert nem olvasol blogot nyugodtan megcsinálhatod te is.:))

      Törlés
  2. Szia, Drága!
    Nagyon szépen köszönöm a díjat! Már dolgozom rajta. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üdv drága.:)
      Ez alap dolog volt neked jár a díj mindig! :) :P Kíváncsian várom, hogy mikor teszed ki a díjat.:)

      Törlés
  3. Szia Drágám!
    Először is köszönöm szépen ezt a különleges díjat!!! :) <3 Néhány feltételt teljesítettem is, hiszen rendszeresen olvasom a blogodat, ami tetszik ;) Remélem nem baj, ha a kommentet itt letudom, kitérek mindenre. :D
    Nos, az alaptörténet kifejezetten tetszik, főleg, úgy hogy Hannah-val még egy blogot sem olvastam, megmerem kockáztatni, hogy alig van néhány, szóval itt érzékeny témába fogtál. :) Kifejezetten tetszik, hogy sok szereplőt felvonultatsz és mindegyikőjükre kitérsz valamilyen formában, ami jó dolog. Viszont éppen ez a bökkenő benne, hiszen itt sok mindent el lehet rontani, hiszen a sok szál, a sok szereplő jelleme egy idő után ellaposodhat, összekuszálódhat, ezt nálad szerencsére nem vettem észre. Azt viszont csak ajánlani tudom, hogy olvass át többször egy-egy részt, mielőtt kiteszed, vagy írd Word-be, mert egy-egy hiba zavaró lehet. Ez tényleg nem bántás, hanem tanács. Én is így jártam, nem is egyszer, az egyik barátnőm pedig sokat segített ezen a téren, szóval tényleg nem bántásból mondom. :) <3
    Remélem tényleg nem bántottalak meg ezzel a tanáccsal, és ha nem is fogadod meg, akkor is nyomon fogom követni a blogodat, mert kifejezetten kíváncsi vagyok, hogy mit is hozol ki a történetből. :D :)
    xx Lorette T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj drága!:))
      Nagyon szívesen megérdemled a különleges díjat.:))
      Annyira örülök amikor mindenkitől azt látom, hogy Hannah-ról írok ami tényleg ritka sőt szerintem én eddig magamon kívül senkit nem láttam, hogy Ő is Hannah-val foglalkozna, de akkor is olyan jó ezeket olvasni, hogy tetszik nektek, hogy én Hannah-val írok.:)) Pedig az elején emlékszem, hogy féltem mit szóltok hozzá aztán tádá mindenki rögtön ezt dicséri elsőnek és ez húúú remek jóóó fantasztikus.:))
      Köszönöm szépen a tanácsokat természetesen megfogadom és hidd el mindig át olvasom mielőtt kiteszem sőt van olyan amikor 1 hétig bent poshad a rész csak még nem volt időm rendesen átnézni. Igen ettől függetlenül néha én is elkövetem a hibákat, de nincs olyan író aki nem ront én ezzel úgy vagyok.:P Még a legjobb írók is rontanak! Viszont igyekezni fogok, hogy mit írok és, ha kell 100x átolvasom.:))
      Megbántani? Inkább köszönöm, hogy elmondtad a véleményedet.:))<3
      Annyit elárulok lesznek még érdekességek a történetbe és már nagyjából fejbe meg is van az első évad történése csak hát ez mindig változik amire elérek oda.:))
      Köszönöm szépen még egyszer drágám a tanácsokat és nagyon szívesen a díjat megérdemled!:))<3

      Törlés