2015. augusztus 31., hétfő

Bejelentés

Drága Kis Dolgok olvasók akik második családom! :)

Észrevettétek a címből nem új részt hoztam nektek, de már az is készül és talán mondom talán hétvégére új résszel is örvendhetek nektek. Viszont nem szeretnék nektek csalódást okozni, de ne lepődjetek meg azon, hogy így iskola kezdés véget ritkábban lesznek részek. Sajnálom tényleg, de ez az év nekem nagyon fontos tanulás szempontjából nekem hisz jövőre végzős leszek és az idei évi eredményen beleszámít az egyetemre ahova foggal-körömmel ragaszkodok. 
Ígérem nektek amikor van rá alkalmam írok és próbálom hozni a részeket, ha ti is megígéritek nekem, hogy kitartótok a blog mellette akkor is, ha ritkán lesznek részek! 

Még valami...

Ez az utolsó nyári napunk és ma nap folyamán feltettem egy részt a legújabb blogomról ami nem csak enyém mivel közös vállalkozásban kezdtem egyik olvasómmal aki szinte már a legjobb barátnőm. Igazából ez amolyan kárpótlás és meglepetés lenne nektek! :) Emlékszem vagy kritikában, vagy kommentbe írta nekem valaki, hogy olvasna tőlem nem One Direction blogot hát igaz ebbe szerepelnek a fiúk, de semmi 1D és semmi híresség nincs benne még jó hang sincs. Teljesen más fajta az alap sztorija, mint amit eddig írtam. Remélem elnyeri a tetszésetek az a blog is! :) 

Dum-dum-dum


Köszönöm a megértéseteket és akkor remélem hamarosan szolgálhatok résszel is! :)

2 megjegyzés:

  1. Hidd el megértem! Nekem is belekell húznom hisz én is hetedikes vagyok.Ettől függetlenül nagyon várom már a következőt! Nem érdekel mikor lesznek részek, az a lényeg hogy legyenek. Sok sikert ehhez az évhez Xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen és igaz ezen a héten mikor tudnék írni mégse írok, mert csak este érek haza, de ígérem hétvégére befejezzem a részt viszont a legújabb bloghoz is van ötletem. :) Annyira örülök, hogy az első hét az a középiskolába is első hét!
      Köszönöm a kedves szavaid és ne aggódj lesznek részek ritkábban, de nem adom fel! :) xx

      Törlés