2014. november 2., vasárnap

Chapter 6. - Egyedül van a gyerek

Hello November!:)
Gondolkoztam, hogy mivel őszi szünet utolsó napja és utána újra hajtás a suliba ezért most hozom nektek a részt aztán a kövi résszel meg békén hagyni, mert most kaptattok egy ideig osszátok be. Első az iskola. 
(De azért próbálok sietni ahogy az időm engedi!)
Jó olvasást babák.:)<3

Eva H.xxx


~Hannah Walker szemszöge~
Nem hiszem el, hogy Louis ennyire idióta és beteszi az öltözőbe a gyereket aztán kizárja magát és most szegény kislányom egyedül van egy szobába. Legalább gondolkodhatott volna előbb  Louis, de nem neki csak a hülyeségen jár az esze és így a közös gyerekünket most magára hagytuk. Ha nem lennének ott a többiek akkor most tuti megölném, de mivel túl nagy a tömeg így nem jó dolog most megölni majd, ha nem lesznek sokan akkor végzek Louis  William Tomlinsonnal egy életre most előbb azon gondolkodjunk, hogy hogyan is jutunk be az öltözőbe anélkül, hogy betörnénk az ajtót és a frászt hoznánk Emmára. Bár már szerintem eléggé a frászt kapta az apja miatt.
Tudtam, hogy nem jó ötlet Louisnak elmondani, hogy apa, mert még nem érett eléggé az apaságra szerintem még javába most éli a gyerekkorát, de az biztos, hogy még nincs kész az apaságra, mert egy normális apa sose zárja be a lányát egyedül egy kis helyiségbe. Louis túlzottan éretlen az apaságra!
-Látom kitörni készülsz Hannah, de előbb jöjjünk rá mi a fenét csinált ez a két hülye - tett Liam a kezét a vállamra én egyből ránéztem, de a mondani való másik részét az ajtó előtt ücsörgő jó madára nézve mondta.
-Okés mi a franc történt? - tettem fel félig kiabálva a kérdést.
-Louis hibája - védekezett egyből Harry én csak kérdően néztem rá, és egyből hadarni kezdet. -Louis letette Emmát, de már az ajtó nyitva volt a kislány az ajtóba állt mi meg kicsit hátrébb mentünk úgy pontba ahol állt az ajtó és elkezdtünk mondani Emmának, hogy ide jöjjön már lökdösődtünk is amikor Louis meglökte az ajtót és Emma meg befelé sétált aztán az ajtó becsapódott és a kulcs a másik oldalon van. Rángattunk az ajtót, de beragadt sokszor csinál ilyet.
Melyiket öljem meg? Bár baleset volt, de akkor is, hogy lehetnek ennyire felelőtlenek, hogy versengenek kihez menjen jó mi is ezt tettük Lexyvel akkor amikor Emma megtette az első lépést, de nálunk nem ragadt be sehova Emma.
Louisra néztem aki sajnálkozó tekintette vett fel szóval nagyon bánja.
-Okés ez véletlen volt - sóhajtott Zayn.
-Véletlen ide-oda Emma most bent van egyedül egy kis helyiségbe azért, mert a két idióta totál felelőtlen volt - morogam, és aztán olyat mondtam ki amit nem akartam. -Nem kellet volna idejönnöm elmondani a dolgokat!
Hirtelen a számhoz csaptam és a srácok közt beállt az a ridegség és meglepődöttség, de nekem nem hagyott nyugodni a szám és megkellet szólalnom.
-Nem úgy gondoltam - mondtam sajnálkozóan.
-Értem, hogy gondoltad - állt fel Louis és erőteljesen belebokszolt az ajtóba nem zavarta, hogy a lánya talán megijedhetett.
-Nem, nem értetted - indultam felé. -Jó, hogy Emma megismerte az apját, mert sokkal boldogabb, de Louis te nem vagy egy ilyen apa figura.
-És attól ne ismerjem a lányom? - kérdezte.
-De  persze ismerd, de kicsit gondolkodj is milyen egy jó apa - tettem a kezem a vállára.
-Nem akarok jó apa lenni én olyan apa akarok lenni Emmának aki vicces és komolytalan, hogy amikor velem van akkor egy nagy mosoly üljön ki az arcára - mondta Louis. -Jó igen fontos az is, hogy éretten kell viselkedni meg a többi hülyeség, de az nem én vagyok és olyan sose leszek.
-Csak az a baj, hogy ha éretlenül bánsz egy gyerekkel és felelőtlen vagy akkor ennél rosszabb dolgok is történhetnek vele - oktattam ki.
-Legalább megtanulja, hogy az élet tele van akadályokkal jó, ha tudja már ilyen kicsin, mert annál erősebb lesz - mondta Louis.
-Jó nem veszekszem veled én nekem van egy saját nevelési módszerem és neked is van ennyi - mondtam ki végül inkább a végszót, mert számtalan érvet mondhattam volna még, de Emma fontosabb. -Inkább gondolkozzunk, hogy jussunk be.
-De láthatom azért? - tette fel Louis az utolsó kérdést amire én bólintottam és Ő nagyot ugrott. -Igen!
-Okés minden boldogságos, de a gyereketek még bent van egyedül - hangsúlyozta Zayn ki a 'egyedül' szócskát.
-Igaz - morogtam. -Hogy hozzuk ki?
-Miért nem kiabálunk be a gyereknek, hogy nyissa ki az ajtót nekünk?  - kérdezte Niall.
-Niall 1 éves ezt, hogy gondoltad? Azt se tudja mi az a ajtó - tette Harry Niall vállára a kezét.
-Akkor nem igazán úri hölgy gyerek, ha azt se tudja mondjuk Louis lánya mit várok tőle - nyújtotta ki Niall a nyelvét.
-Okés már rossz ötlet volt most jöjjön egy jó is - köhécselt bele a beszélgetésbe Lexy.
A szó szoros értelmében mindenki el kezdte erősen törni a fejét, hogy hogyan is juthatnánk be azon az átokvert ajtón. Niall rossz ötlete után szépen sorba jöttek a rosszabb ötletek, mint például az, hogy kopogjunk be hát, ha akkor kinyitja na ez most Louis ötlete volt. Személyesen a kedvenc ötletem az volt amit Niall ajánlott, hogy Emma megfogja enni a hűtőből az összes kajáját és elkezdte ütögetni az ajtót hát, ha kinyitja. Na igen velük meg van áldva a sorsom.
Őszintén senkinek egyetlen jó ötlete nem támadt még. Agyhalott banda az fix.
-Mi van az ablakkal? - kérdezte Harry és mindenki kérdően nézett rá. -Ott simán bemászhatnánk.
-Ha nincs zárva - mondtam.
-És, ha nincs magason mármint olyan magason ahol ti nem tudtok fel mászni - mondta Lexy.
-Ugyan már Ők még a fára se tudnak felmászni - nevetett Lou.
-Ti aztán segítőkészek vagytok - morogta Harry.
-Fel tudok mászni a fára - duzzogott Louis.
-Senkit nem érdekel - mondtam Louis arcába.
Ismét elkezdődött a nagy csend és mindenki elkezdte újra törni a fejét. Bár nem mindenki gondolkozott, mert Louis csak ült az ajtó előtt és Niall lábát piszkálta. Érdekes.
Persze nem tudtam a szemem levenni a két jó madárról ahogy Niall próbálja levakarni a lábáról Louist aki erősen küzd kezével, hogy piszkálhassa a szöszi barátját. Szóval csak mosolyogtam a két idiótán és már szinte hangosan felnevettem ezen az egészen persze mindenki egyből rám nézett, hogy mi van. Én csak Louisra és Niallra böktem akik harcoltak. Lexy elkezdett mosolyogni, Lou és a maradék három fiú meg csak a szemüket forgatták Ők ezt mindennap átélik, de  nekem új.
Addig-addig piszkálta Louis Niall lábát amire már Niall nem bírta így tarkón csapta és Louisból egy lányos üvöltés hallatszott ki erre viszont már mindenki elkezdett nevetni.  Louisnak több se kellet és megharapta Niall lábát akiből szintén egy sikítás jött ki, és mi jobban nevettünk már alig álltam a lábamon a nevetéstől. Ezek kész idióták!
Hirtelen csak egy kiáltásra lettünk figyelmesek aztán az ajtó kicsapódott ami állítólag zárva volt.
-Paul? Mit kerestél bent? - lepődött meg Liam.
-Amíg ti bulit csaptattok én leakartam tusolni, de amikor vagyis most kiléptem a fürdőből egy kúszó 1 éves gyereket találtam - morgolódott Paul egy száll törölközőbe.
-Szóval te a mi fürdőnket használod? - kérdezte Zayn.
-Erről nem tudtok - mondta Paul mosolyogva.
-Persze Paul - nevetett Harry.
-Van fürdőnk? - lepődött meg Louis. -Látnom kell!
És Louis egyből be is futott.
-Szóval kié a kölyök, mert Lux nem lehet - mondta Paul. -És a kölyöknek ugyanolyan kék szeme van, mint Louisnak meg ugyanolyan huncut mosolya szóval?
-Az én gyerekem - léptem elő aki csak kérdően nézett rám. -Louis első barátnője vagyok Hannah Walker és az a kislány az én lányom.
-És Louis az apja - javított ki Paul amire csak mindenki bólintott. -Tudtam, hogy Louisnak lesz előbb gyereke na Zayn köhögd ki a pénzt.
-Oh banyek tényleg vesztettem - morogta Zayn és bement a pénztárcájáért amiből vett ki pénzt és Paul felé nyújtott. -Veled sose fogadok többé semmin.
-Pedig én szeretek fogadni - ünnepelt Paul. -Na visszamegyek átöltözni a fürdőbe, ha Louis benn van kirugdosóm.
Amikor épp ment volna be akkor Louis jött ki Emmával a karjába. Paul megállította, hogy bólintson neki valamiért aztán tovább ment.  Valójában tök  jó fej.
-Hannah hoztam valakit - mosolygott Louis.
-Add ide te - mondtam és vettem át a lányom. -Szia hercegnőm.
Emma kis buksijára egy puszit nyomtam és magam elé emeltem aztán jó szorosan magamhoz öleltem a kislány apró kis testét.
-Apád igazi szerencsétlen - suttogtam a kis fülébe, de szerintem mindenki meghallotta, mert csak kuncogtak rajta ahogy Emma is csak mosolygott. -De tényleg.
A kislány csak mosolygott és valamilyen szinten örült, hogy végre kijutott a szobából hála Paulnak aki éppen a fürdőszobában zuhanyzott. Egy valami még mindig nem hagy nyugodni, hogy vajon Emma mit csinálhatott bent egyedül? Hisz csak 1 éves talán csak ült és mosolygott mekkora idióta apja is van mondjuk szerintem Emma tuti érettebb Louisnál szóval egy kis egy éves lánynak is több esze van, mint Louis William Tomlinsonak meg persze Harold Edward Stylesnak. Talán, ha a két jó madár össze teszi a buksiját akkor kijön valami belőle, de az se biztos.
Hirtelen azon kaptam magam, hogy Liam kivette a kezemből Emmát és befelé ment.
-Hé - iramodtam utánuk.
-Most mi babázunk szóval ja - mosolygott rám Liam.
-Csak annyi a kikötésem, hogy a fürdőszobába ne zárja be Louis - nevetettem el magam.
-Megpróbálom a tőlem telhetőt - kacsintott Louis.
-Vagy a semmit - mosolygott Zayn miközben odament Emmához.
Mindenki elvolt foglalva a kislánnyal, de most már én és Lexy is beszálltunk a buliba megtaláltuk mi is már a helyünket. Szerintem a kislányom el lesz kényeztetve csak nem, hogy a fürdőszobába kössön ki szegénykém.  Mik várnak még erre a kislányra...

1 megjegyzés: