2014. november 17., hétfő

Múltbéli visszaemlékezés 1.0

Sziasztok drágáim!
Új rész? Álmotokba talán. Hihi.
Ez egy ilyen kis visszatekintés a múltba lesz. És ezeket a múltak sokat fognak számítani a jelenbe is csak hát nem pontosan úgy ahogy elképzelitek. Kicsit a jelent csavargatni fogom. Amúgy a múltba amikor Louis és Hannah egy pár volt akkor hol volt Eleanor? :D Viszont a múltba még kicsi Emma sincs.:c Pedig nekem egyértelműen Emma a kedvenc szereplőm eddig.

U.i.: Fogalmam sincs pontosan melyik nap az amikor a fiúk énekelték Simonnak a Torn c. dalt így csak most rácsaptam a pocakomra és kiszámoltam mikor lenne NEKEM  jó ezért sincs semmilyen valóság alapja. Ja és persze se tudtam pontosan mikor is jöttek össze szóval az is ilyen tipp volt.

Jó olvasást babák!:)<3

Eva H xxx

~2010. június 18.~
Ma vagyunk 8 hónapja együtt Louissal és valami különlegeset akartam kitalálni neki igaz mi nem nagyon foglalkozunk a hónapunkkal minket csak az érdekel, hogy örökké együtt legyünk és az, hogy meg legyen az 1 év, hogy utána majd neki iramodhatunk a 2 évnek. Viszont most, hogy belegondolok, hogy valami különlegeset adjak a barátomnak az nem olyan egyszerű hisz az élete már jóra fordult akkor amikor jelentkezett az X-factorba ahova én könyörögtem neki, hogy menjen el. Igaz nem jutott be szólóként, de bandaként meg igen. Elsőnek megijedtem, hogy a banda társai bunkó parasztok lesztek, de csalódnom kellet, mert nagyon jó fejek Ők is szólóba kezdték. Szóval fogalmam sincs mi lesz a különleges ajándék neki. Ennyit érsz Hannah gáz vagy.
Hirtelen a telefon csengésemre lettem figyelmes amit egyből magamhoz kaptam és akkor láttam kis is hív. A szívem elkezdett erősebben kalapálni és egy mosoly ült ki az arcomon. Természetesen egyből felvettem.
-Ki ez a fess fiatal ember a telefonom képernyőjén? - szóltam bele mosolyogva amit Ő nem láthatott.
-Nem tudom, de biztos szép fiú lehet - szólt vissza az én barna hajú és kék szemű hercegem. -Viszont az én telefonom képernyőjén is van egy szőke csinos lány nem tudod ki az?
-Biztos az egyik csajod - nevettem.
-Mindegy viccet félre értve most szurkolj nekem vagyis nekünk - váltott komolyra Louis.
-Miért? - kérdeztem értetlenül. Valamit elfelejtettem?
-Butuska ma énekel először a banda - hallottam Louis hangját aki biztosan mosolygott.
-Uh tényleg basszus el is felejtettem - vertem a fejemen az előttem lévő párnába. -És mi van a sünis lábaddal?
-Amint haza mentem kérek rá gyógypuszit - mondta Louis.
-Én máshova adnék gyógypuszit - kacagtam. 
-Perverz egy csajom van - kuncogott Louis.
-A szádra értettem te idióta - nevettem még jobban.
-Most már nem magyarázod ki magad késő - mondta Louis és biztos voltam benne, hogy most kinyújtotta a nyelvét. -Hercegnőm most mennem kell mi jövünk. Szurkolj!
-Egy kalappal ügyesek lesztek puszi hercegem - mondtam, és letettem.
Háta dőltem az ágyamon és lehunytam a szemem közben elképzeltem ahogy énekelnek és Simon kimondja nekik, hogy igen amitől majd az én hercegem újra elkezdi törölgetni a szemét. Annyira érzékeny szegénykém. És annyira hiányzik nekem bár csak most is mellette lehetnék.
Aztán eszembe jutott egy zseniális meglepetés ötlet Louisnak.
Egyből fel is keltem és elkezdtem készülődni, mint egy őrült és csak egy dologra tudtam gondolni az nem más volt, mint Louis arca amikor meglát.

*Pár perccel később, de volt az egy óra is*
Talpig felöltözve, kisminkelve és göndör hajjal álltam a szobámba a nagy tükör előtt, hogy jobban megnézem magam és kijavítsam a hibát magamon. Igaz a sminkem alig látszott, de nem szeretem, ha nagyon feltűnő az már nagyon mű lenne, de én igazi vagyok.
Egyetlen hibát se találtam így lefutottam a lépcsőn az ajtó melletti kabátos és cipős szekrényhez. Ott felhúztam a fekete bakancsom ami tökéletesen ment az öltözékemhez és felvettem egy vékony kabátot. Lehet hülyének néztek, hogy nyáron minek veszek fel bakancsot, de erre csak egy választ adok: mert kibaszottul jól áll.
-Sziasztok elmentem - kiabáltam anyunak és apunak, és léptem volna ki, ha apu nem állít meg.
-Hova-hova? - jött oda hozzám apa.
-Louissal ma vagyunk 8 hónaposak és megakarom lepni - mosolyogtam.
-Akkor nyomás, mert kedvelem azt a fiút - lökött meg mosolyogva apa.
Még egyszer köszöntem nekik és kiléptem az ajtón. Életem első olyan barátom Louis akit apa is kedvelt szóval Ő eléggé különleges srác.
Beültem a taxiba amit már anno hívtam és ami már a ház előtt állt.
Lediktáltam neki a címet, hogy hova is szállítson és, mint a gyorsasági versenyeken mennek az autók na mi is olyan gyorsan mentünk a megadott helyre. Kifizettem a taxis bácsikát és ki is pattantam a kocsiból. 
Hirtelen egy gyönyörű ház volt előttem nem nekem való ház mivel én nem igen tartozok az ilyen luxus dolgokhoz. Mindegy is Simon Cowell igen, de attól a legjobb ember a világon.
Az ajtóhoz mentem azt nagyon halkan kinyitottam és el settenkedtem a hátsó kertig ahol Simon volt és egy nő akit nem tudom ki, de biztos Simonnak segít. És akkor láttam meg a fiúkat ahogy együtt énekelnek. Louis olyan boldog volt fülig ért a mosoly a száján és csak énekelt a barátaival akik már a munkatársai. Valami elképzelhetetlen hangjuk van a fiúknak.
A szám vége lett és közeledtek vissza házba én meg csak ott álltam tehetetlenül, hogy hova is kéne elbújnom, de már túl közel voltak így maradt a váratlan meglepetés.
Az üveg ajtó kinyílt Louis szemei hirtelen kiestek és felém jött, hogy felkapjon. Szorosan magához ölelt és a levegőbe meg is pörgetett. Ennyire örül, hogy itt vagyok?
Amikor elhúzódtunk és a lábamon álltam végre akkor csak a szemeink beszéltek.
-Mit keresel itt? - suttogta olyan halkan, hogy én is a szájáról olvastam le és a homlokát a homlokomra döntötte.
-Gondoltam meglepem azt a fiút akivel kereken 8 hónapja együtt vagyok - mosolyogtam, de még nem fejeztem be. -Tudom csak az éveket ünnepeljük, de szörnyen hiányoztál.
-Te is nekem örülök, hogy itt vagy - mosolygott és a száját a számra tapasztotta.
A csókunk levegő hiány miatt megszakadt és persze a fiúk miatt is akik mögöttünk álltak. Elhúzódtunk és Louis összekulcsolta a kezünket.
-Srácok Ő itt Hannah Walker életem szerelme - mutatott be Louis a fiúknak. -Hannah Ők meg itt név szerint Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan és Zayn Malik.
-Szia Hannah már vártuk, hogy megismerjünk - mondta a göndör hajú srác Harry.
-Sziasztok én is örülök, hogy végre megismerhetlek titeket - mosolyogtam rájuk.
Mindegyikkel fiút egyesével üdvözöltem. Bírom Louis barátait akik tök jó fejek sőt az a göndörnek a szeme se áll jól, ha perverz dologról van szó. Zaynre viszont emlékszem Ő volt az a srác aki az X-faktor táborába eltűnt, mert nem tudott táncolni. A szöszire is emlékszem, mert ki nem emlékezne egy ír fiúra egyből megfogott amikor láttam a válogatón.  Liam meg egyszerűen egy legenda már 2008-ba is láttam az X-faktorba és jót tett neki, hogy nem jutott be és most visszament sokkal jobban kivirult. Sőt jól tettem, hogy Louist addig-addig kérleltem, hogy menjen az X-faktorba amíg el nem ment és össze nem ismerkedett a barátaival akikkel egy bandát alkot akikkel egy irányba haladnak. Micsoda véletlen, hogy egy irányba haladnak és One Direction a banda neve.
A gondolkozásom a fiúk zavarták meg.
-Hannah kukkants le Louis lábára - nevetett Niall.
-Tudok róla már - nevettem el magam. -De amúgy, hogy csináltad hercegem?
-Egy gonosz süni megtámadott - mondta szomorúan Louis és a fejét a vállamra tette én meg magamhoz öleltem.
-Egy szegény nőstény süni megtámadta Louist - helyesbített Liam.
-Louist megtámadta egy lány - mosolygott Zayn.
-Srácok mi van akkor, ha a süni Louis lábával akarta csinálni? - kérdezte kuncogva Harry.
A fiúk még jobban nevettek és már én se bírtam ki nevetés nélkül így belőlem is kitört a nevetés. Ezekkel a fiúkkal nem lehet unatkozni.
-Amúgy Liam honnan veszed, hogy lány volt? - szólalt fel Louis is már.
-Szerintem az volt - vonta meg a vállát Liam.
-Szerintem meg túl sok vizet nyeltél barátom - veregette meg a vállát Louis.
-Csak bánt a dolog, hogy egy nőstény süni a lábaddal akarta  - kuncogott Niall.
-Haha legalább a lábam már nem szűz - nyújtotta ki a nyelvét Louis.
-Te magad se vagy szűz - ütötte vállba Harry Louist és hirtelen Harry rám meg Louisra nézett huncut mosollyal. -Vagyis szerintem.
Hirtelen teljesen elpirultam és nem tudtam semmit sem mondani, de Louis se mindketten zavarba jöttünk eléggé.
-Harry miért kell mindenkit paradicsommal változtatnod? - kérdezte mosolyogva Liam.
-Ez a dolgom - vonta meg a vállát perverz kapitány.
Úgy gondoltuk, hogy elmegyünk kicsit sétálni le a partra közben sokat beszélgettünk és hülyéskedtünk. Louis úgy feloldódott, hogy nem lehetett lelőni sehogy sem. Vagyis inkább a két pörgő majom Louis és Niall volt akik a társaság hangulatát feldobták leginkább azzal, hogy kergették egymást. Így én Liammal, Harryvel és Zaynel beszélgettem  aztán Harry is kiszállt a beszélgetésből, mert Louis és Niall megviccelték így már csak Liammel és Zaynel beszélgettem akik a bandába a legérettebbek szerintem.
Amikor már ment le a nap a fiúk vissza vonultak így kettesbe maradtunk Louissal. Leültünk a földre és csak néztük a naplementét. Louis átkarolt én meg a fejem a mellkasára hajtottam. 
-Tudod mennyire szeretném, hogy te is itt maradj - suttogta a fülembe.
-Nekem is hiányzol nagyon - néztem fel rá Ő csak megcsókolt.
Ez a csók annyira más volt, mint a többi talán azért, mert naplemente volt előttünk vagy talán hiány miatt, de akkor is más volt.
-Remélem megkapjátok azt a igent amivel tovább juttok - mosolyogtam rá. -Mert elképzelhetetlenül jó banda vagytok.
-És, ha bejutunk egyből rohanok hozzád megköszönni, hogy ennyit piszkáltál vele - mosolygott.
-Most is megköszönhetnéd hisz, ha nem mentél volna el most nem ismernéd Őket - mondtam mosolyogva.
-De én nem most akarom majd meglepetésként -  nézett rám huncutul.
-Utálom a meglepetéseket Louis William Tomlinson - kuncogtam.
-Tudom Hannah Walker - nevetett.
Amikor a nap már teljesen eltűnt felálltunk és elindultam, de hirtelen Louis megfogta a karom és magához húzott.
-Szeretlek - lehelte az ajkaimra.
-Én is - mosolyogtam bele a csókunkba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése