2015. október 11., vasárnap

Az elfeledett bloggerekért - Mozgalom

Sziasztok galambocskák! :)
Nem vagyok egy nagy díjas ember aki halmozva rakja ki a díjakat mivel már szinte unalmasak, de az amolyan új fajta díjakat megcsinálom egyszer, de azt se viszem túlzásba. Viszont ennek a díjnak a témája nagyon tetszett így köszönöm szépen, hogy megkaphattam én is ezt a fantasztikus díjat! :)
Ha bővebben elakarod olvasni miről szól ez a díj itt megtalálod!
Szabályok: 
 - Megköszönöd annak, akitől ezt a "díjat" kaptad, hiszen ennyi mindenkinek jár, és az alapműveltség része.
 - Beleolvasol annak a blogjába, akitől kaptad. 
 - Ha tetszik, hagyj nyomot magad után, hiszen ennyit megérdemel, főleg ha a tetszésedet is elnyerte! Ha nem, akkor ezt kihagyhatod. 
 - Írj 3 dolgot, ami tetszett a történetben, vagy az íróban. 
 - Írj 2 dolgot, amin viszont még javíthatna! Ennél a lépésnél figyelj, hogy ne legyél bántó, és a tanácsaid építő jellegűek legyenek! 
 - Írj egy kis ajánlót, hogy mit gondolsz összességében a blogról, kinek ajánlod, stb.
 - Küld tovább embereknek, de figyelj, hogy legyenek köztük olyanok, akik szerinted jól írnak, de nem kapnak elég figyelmet! Küldheted híresebb blogoknak is, így többen megtudják, hogy van ez a mozgalom, és persze az ő történeteiket sem ismeri mindenki, egy kis plusz, mindenkinek jár! Csak kérlek figyeljetek arra, hogy annak már ne küldjétek, aki 40-szer megkapta! 
 - Rakjátok majd ki a blogotok modulsávjába ezt a képet, de úgy, hogy erre a bejegyzésre mutasson!

Nagyon szépen köszönöm drága Lorette T.-nek a díjat akinek a blogja a Secrets of the Life című blog ami mellékesen egy tökéletes történet amit mindenkinek el kell olvasnia! :)<3 

3 dolog ami tetszett Lorette blogjában: 
Bevallom még nagyon az elején vagyok a blogjában, de viszont tudom mondani, hogy egyik kedvenc blog írom. Egy Louis-os történeténél ismertem meg ami mai napig a kedvencem  csak hát az a blogja épp nem aktuális, de nagyon remélem hamarosan visszatér és addigra talán végre elmondhatom, hogy beértem a Secrets of the Life c. blogjánál is. 
1. Az tetszik a blogjába, hogy egyedi és nem tucat blog tökéletesen át van gondolva. 
2. Kiszámíthatatlan hisz ki szeret olyan blogot olvasni aminek már egyből tudod mi lesz a vége? Senki.
3. Nálam ez létfontoságú; Nem rózaszín köd között játszódik a történetet mármint nem minden az a "így szeretlek, úgy szeretlek" dolog.

2 dolog ami nem tetszett Lorette blogjában: 
Nevezzetek elfogultnak, vagy sem, de nekem ilyen nincs. Minden tetszik a blogba, a történetbe és így mindenben. Talán egy kivetni való az írónő hosszabb részeket írhatna, de ez se annyira nagy dolog hisz talán ettől érdekes. Ez teszi érdekessé!

Ajánló: 
Ajánlom annak aki egy olyan történetet szeretne olvasni ami teljesen más felállítású, mint a többi blog és ajánlom annak aki egy kis izgalmat keress a szürke hétköznapjaira. Magyarra lefordítva ajánlóm mindenkinek aki szeret egy kicsit is olvasni! 

Küldöm:
Esmee H. - Fatal Attraction
Little Queen - Sinister Fate
Jessica T - Mad Love
 Zoe Samantha Goldenwin - She's not afraid

Igazából sokkal több blog megérdemelné ezt a fantasztikus díjat hisz szinte minden író küzd ezzel a mai betegséggel, hogy semmi visszajelzést nem kap. Szóval aki netán elolvassa és az Ő blogjára se érdekezik visszajelzés annak szeretettel küldöm tovább, ha még nem kaptad meg ezt a díjat! :)

3 megjegyzés:

  1. Gratula:) annyit kérnék hogy átlinkeled nekem ide a blogot? Hisz azt mondtad tetszik és kíváncsivá tettél. Xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csomó blog tetszik nekem, de az időm sose engedi, hogy végre a végére jussak egy-két blognak viszont egy napot csak blogokra szentelek majd :)
      Amúgy csak nyugodtan olvass bele imádni fogod; http://secretsofthelife-1d.blogspot.hu/

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés